Importeren Instellen.

Ook de map locatie voor geïmporteerde bestanden kunnen we wijzigen en staan standaard ingesteld zoals onderstaand voorbeeld.

Ik heb mijn bronbestanden van de videocamera altijd op de E-schijf staan en daarom stel ik ook dit scherm in naar mijn eigen wensen.

Alvorens dit scherm te wijzigen maak ik eerst een hoofdmap op de E-schijf met de naam Videocamera of gebruik een bestaande map zoals in mijn geval.

En in deze map maak ik de submap voor dit jaar Videocamera 2016.

Ik maak voor elke maand waarin in gefilmd heb een map en nu ben ik klaar om het instelling scherm te wijzigen.

We klikken op de map icoon achter de regel Video map.

En in het verkenner scherm zoek ik de map Videocamera 2017/2017-08 (Aug) en klik op Ok.

Het is niet verstandig om de gehele map Videocamera te importeren om dat het importeren alleen maar vertraagd wordt door bestanden die je niet nodig hebt.

Als je een HD-camera gebruikt kun je de video bestanden gewoon naar de computer kopiëren maar ik zet ze dan wel direct in de goede submap.

We kunnen met de knop nieuwe map maken een sub map maken maar als je dit via de studio importer doet wordt er met deze instellingen automatisch een submap gemaakt.

Zo stel ik al mijn mappen in dit scherm in.

Daarna stel ik de submappen in zoals onderstaand voorbeeld door op het pijltje achteraan de betreffende regel te klikken en in het uitrolmenu mijn keuze maakt.

Klik op Ok en de instellingen staan vast.